BMW Couple

336195037l.jpg

Apa korang rasa bila dapat kereta yang mahal ini dengan hasil titik peluh sendiri

Advertisements

Comments (3)

How to make your site visitors come back for more

What’s the easiest way to make your site visitors come back for more and more and more?

The answer? Spend just a couple of hours each week building a massive website filled with content… content… content.

You heard me say it over and over again… content is number one. The more beneficial information you offer to your site readers, the more they will want to return to see what’s new. The idea here is to capture the attention of your visitors and hold on to it. This can be done in a number of ways.

1. Use free content
This is the cheapest way to find content for your site. There are literally tons of websites, known as article directories, where you can source free articles covering a wide variety of topics. The articles are posted with the understanding that the members can use them as they please, just as long as you do not edit or delete the resource box. The most preferred way to getting free content, is to join an affiliate program that offers free, pre-written content for members to use.

The main benefit of using free content is that you are spared the task of writing it yourself.

One such Company, MoreNiche, provides their affiliates with new article updates on an on-going basis to keep content fresh. If affiliate marketing is new to you, and this is your first attempt at setting up a website, then joining a site like MoreNiche would be the most suitable option for you to choose. Free content will really jump-start your affiliate marketing business and get the profits rolling in.

2. Use Private Label Content
A tad bit restrictive, private label content (or PLC) refers to a variety of media including articles, user manuals and E-books. Unlike free content sites, private label content is available for a fee. The site user is usually required to pay for the right to use the site. A subscription fee, of sort. In addition, users of private label content have to indicate that the media is being used with the author’s permission, cannot claim ownership of it, and cannot submit the articles to free articles databases.

Although, the restrictions may seem like a problem, there is a special benefit to using PLC that is often overlooked.

When you use private label content, you don’t necessarily have to include a resource box. The benefit of this is that your readers remain with you all the time. There is no web address inviting your visitors to leave your site and go to theirs.

3. Build a mailing list
Whether you choose to use free content sites or PLC sites, there is a way to use the articles to keep your visitors coming back for more.

To begin building a mailing list, start by subscribing to an email auto responder service that will send your articles to subscribers on a timed schedule. The sites will have tutorial pages to walk you through the steps of uploading your articles to their database and setting up an opt-in box. Most successful affiliate marketers use auto responders to apply a “free crash course in…” strategy to build their mailing lists. If you use this method to build your list, you should use the PLC articles to train your subscribers.

Try downloading at least 25 to 45 articles to use in your auto responder campaign. The articles should cover your niche as well as provide an incentive to return to your site. Try something like “read more about…” or “get a free copy of…”

The action terms should convince your subscriber that it will be in their best interest if they return to your site. Be sure to include your site URL so that your subscriber can return to your site in a single click.

The techniques presented here are proven, sound methods that are being used to create unlimited wealth for many. Apply them to your business and you will see results faster than you can imagine.

Gregorio Garcia lives in Florida with his wife of 7 years, Sherise, and has been helping people promote their internet- and home-based businesses since 1998. An active and successful Affiliate Marketer, Gregorio has built teams of Associates for organizations such as Global Domains International (GDI), MoreNiche, WorldNiche, GenBucks, Worldprofit, Reliv International, Quantum International (UK), Symmetry International (JA), just to name a few. To learn more about affiliate marketing and niche markets, visit his current site at http://www.wealthyresults.ws

Comments (2)

Kisah Seram Si Pemancing

Ajis memang kaki pancing, mana saja lubuk & sungai semua dia pergi, kalau
ada yg cakap kat sungai tu ada ikan, ajis mesti pi try mancing kat
situ.

Satu hari masa minum kat kedai
kopi Pak Ngah Jiman, Ajis terdengar rakan2 sekampungnya bercerita tentang satu
lubuk baru yg banyak ikan ditemui kat sungai di kampung seberang, kampung tu
agak jauh & pedalaman sungai tu lebih kurang 5 km dr kampung tu, dekat tepi
pinggir hutan.

Tengahari tu, Ajis dah bersiap
nak pegi memancing kat lubuk yg diceritakan, siap pakai helmet, Ajis masukkan
bekalan minum petang dan pancingnya dlm raga motor. Sepanjang perjalanan Ajis
bernyanyi riang, jauh jugak nak kekampung seberang tu, dah hampir masuk waktu
Asar baru Ajis sampai, teringat pulak dia tak sempat solat Zohor tadi & dia
terpikir, karang kalau terus pi sungai tu, tak sempat plak solat
Asar.

tak lama kemudian Ajis nampak
sebuah surau yg agak uzur kat tepi jalan sunyi kampung tu. bergegas dia
berhenti, ditengoknya keliling tak ada orang, sunyi saja surau tu. Ajis segera
mengambil wuduk dgn tergesa2 sbb waktu Zohor dah hampir nak
habis.

Masa Ajis di rakaat yg kedua,
Ajis tiba-tiba terdengar bunyi suara orang ketawa. Bulu romanya tiba2 meremang,
“Hish, sapa pulak yg gelak2 tu?” bisik hati Ajis, setiap kali Ajis sujud, Ajis
terasa kepala & tengkuknya berat dr biasa, Ajis tak sedap hati, ni surau
tinggal ker, sbb dah uzur sangat dan alahai, sapa pulak duduk kat tengkuk dia
ni. Sedaya-upaya Ajis tenangkan hati, selesaikan solat dgn segera, dia nak
tinggalkan cepat surau tu. Bulu romanya semakin meremang-remang sbb suara org
ketawa semakin ramai, ada yg sampai terbatuk-batuk.

Syukur, Ajis dah berada
di tahiyat terakhir, selesai memberi salam ke kanan dan ke kiri, Ajis
meraup mukanya dgn tangan dr atas ubun2 kepala sampai ke dagu, then tiba-tiba
Ajis tersedar.

hehehe…rupa- rupanya dia
terlupa nak tanggalkan helmet masa nak sembahyang tadi, sbb terlampau nak cepat,
bila dia toleh belakang, patutlah dengar orang ketawa, rupa-rupanya tok imam,
bilal dan orang2 kampung yg dtg nak sembahyang Asar duk gelakkan dia sebab Ajis
sembahyang pakai helmet, patut ler kepala dia rasa berat
semacam.

Terus Ajis blah macam tu ajer,
tak jadi pi memancing, dia pusing balik, sembahyang Asar kat rumah sendiri
sajalah jawabnya..

Leave a Comment

Bahaya Gambar Di Internet>>Lawak Jugak

Kenapa orang selalu bagitahu bila gambar kita dipostkan dekat internet banyak berlaku dan selalunya gambar lucah digunakan tapi ini lain dari yang lain.

 Harap maapkan la Dean kalau ada yang terasa. Saya amik dari Blog blogger kita dan saya saja postkan supaya kita dapat kongsi keterlawakkan yang akan berlaku sebentar lagi..!

jom!!!

 1.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

53.jpg

77.jpg

88.jpg

88.jpg

98.jpg

25.gif

 

Harap korang terhibur dan thanks pada model diatas kerna sudi possing cantik!

thanks..please komen gambar diatas..

 

Comments (8)

Anti-Virus Kaspersky Bagus!

Saya terbaca blog http://www.azumass.com dan saya terlihat satu artikel yang mengatakan anti-virus Kaspersky adalah yang terbagus, pada mulanya saya malas ambil tahu tapi disebabkan komputer saya selalu lembap saya pun kerah tenaga mencuba, sebelum saya muat turun perisian Kaspersky saya cuba scan dengan menggunakan anti-virus AVG , No Virus Found! LEGA LA HATI SAYA..

Lepas sahaja saya muat turun perisian anti-virus Kaspersky dan saya mula scan seluruh komputer saya , anda nak tahu berapa saya punya virus dalam komputer saya?

Angka yang saya lihat pada screen adalah 227 dan terbeliak mata saya sambil memuji blog azumass.com itu kerana memberi info yang begitu bagus, jadi saya memberi post ini untuk anda yang masih belum mencuba Kaspersky boleh la mencuba untuk trial dahulu.

Lepas sahaja anda muat turun dan scan bagitahu saya berapa virus yang telah menyerang komputer anda. Sumber- http://www.kaspersky.com

Leave a Comment

Bantu Lah Sesama Kita

Nama saya adalah Badruzamani Bin Azmi. Dilahirkan pada 26 Mei 1976 di Batas Liku Arau, Perlis. Saya merupakan anak kedua daripada 7 adik beradik. Saya mula menulis blog sejak Jun 2006. Blog ini merupakan blog ketiga saya dan merupakan blog pertama saya yang menggunakan WordPress. Saya mula mengenali HTML sejak tahun 1999 dan mula serius membeli hosting berbayar pada Ogos 2006 apabila laman web saya di hosting percuma mengalami pelbagai masalah teknikal.

Pada tahun 1995, saya terlibat dalam kecelakaan jalan raya. Ketika itu, saya sedang menuntut dalam jurusan Sijil Elektrik Kuasa di Politeknik Sultan Abdul Halim Mua’adzam Syah(POLIMAS), Jitra. Sebelum kecelakaan itu, saya dalam perjalanan pulang dari melawat bekas guru saya di Sekolah Menengah Vokasional Arau pada pagi 30 April 1995.

Akibat kecelakaan itu, saya mengalami patah tulang belakang dan disahkan oleh doktor, lumpuh kekal dari paras pinggang ke bawah. Tulang bahu kanan saya pernah patah. Hampir 2 tahun, saya berada di Hospital Pulau Pinang sebelum saya mampu menulis semula. Kini kecederaan saya di bahu sudah sembuh sepenuhnya.

Tetapi, akibat tidur terlalu lama di atas katil hospital dan di dapat bergerak dalam tempoh yang lama kerana patah tulang belakang, kulit belakang saya melecet dan lebam yang sangat teruk. Jadi, doktor telah buang kesan lebam itu dan menyebabkan ‘luka besar’ (bedsore) yang sukar sembuh sehingga sekarang. Oleh kerana di bahagian luka itu, saya tidak merasa sakit (sebab patah tulang belakang / lumpuh), jadi tidaklah ‘meraung’ setiap hari. Namun kos untuk membeli seperti kapas, pampers, kain gauze, ubat / krim aloo vera dan sebagainya, memerlukan kos yang banyak setiap bulan.

Namun saya cuba untuk berjimat dan berusaha sejak tahun lepas untuk menambah pendapatan melalui laman web ini dan laman RahsiaNiaga.Com. . Saya cuba menyakinkan diri saya bahawa untuk berjaya perlu ada usaha, selalu berdoa, kena ada ilmu dan akhir sekali bertawakal kepada Allah dengan penuh sabar dan tabah. Itulah yang saya ‘pegang’ sebelum ini.

Tetapi, bila saya lihat akaun Maybank saya pada 30 Mei 2007 hanya tinggal RM 1.33, sedangkan ubat untuk luka dan kain gauze sudah habis, bil Streamyx dan bil telefon belum dijelaskan lagi dan gas memasak dah habis, saya pening kepala. Boleh ka saya bersabar lagi?

Jika anda prihatin dan kasihan dengan masalah saya sekarang, bantulah seikhlas anda. Saya harap bantuan anda sekalian. Walaupun tak banyak yang mampu anda beri, saya tetap menghargai sumbangan anda. Semoga Allah membalas segala jasa baik anda sekalian. Amin…

Sila salurkan sumbangan anda ke akaun Maybank Al – Wadiah saya bernombor : 162021342824.

Terima kasih banyak – banyak kepada anda semua membantu saya. Semoga Allah murahkan rezeki anda sekalian. Amin…

Yang benar,

Gambar saya sekarang!

Badruzamani Bin Azmi,
1, Lorong Machang 4,
Taman Machang Manis,
14000 Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.

Comments (3)

Nak Guna Perkhidmatan SMS Percuma di Blog?

 Dalam blog ktom ada dipostkan etika bertelefon. Jadi hari ini saya terpanggil untuk memberikan perkhidmatan sms percuma untuk semua talian. Tapi ada syarat..sms kalau boleh jangan menggunakan untuk tujuan yang tidak betul, saya tidak dapat memberikan anda website yang menawarkan perkhidmatan sms secara percuma dan sesiapa yang ingin mencuba perkhidmatan ini bagi saya email dan nama yang betul dan saya akan kirimkan melalui email dalam masa sejam selepas saya menerima email anda.

Untuk memberikan saya email anda, anda harus memberi komen dibawah dan sertakan sekali email anda. Terhad kepada 50 orang sahaja. Penyertaan pertama akan berpeluang menghantar sms paling banyak kemana-mana talian.

was’lam

Comments (11)

« Newer Posts · Older Posts »